Hjärtan hjälper till att hålla avstånd och visa omtanke i Sollentuna

Henrik Thunes (M) inviger kampanjen “Två meter kärlek till dig” i ösregnet på Stallbacken i Sollentuna

I sommar kommer de som vistas i Sollentuna att lägga märke till nya inslag i form av hjärtan och popup-parker i kommunen. Idag, onsdag 17 juni, startar kampanjen ”Två meter kärlek till dig” där syftet är att påminna om att hålla avstånd och visa omtanke för att minska smittspridningen av covid-19.

Nu startar Sollentuna kommun kampanjen ”Två meter kärlek till dig”. En påminnelse till alla i Sollentuna om att hålla avstånd och visa omtanke för att minska smittspridningen av covid-19. Hjärtan, med 2-meters avstånd, kommer att målas på gräsmattor till välbesökta badplatser, parker och gångvägar. Pop up-parker, med 2-meters tema, kommer att placeras på olika ställen i kommunen och en större park finns redan nu på stallbacken i Edsvik.

– Formen av ett hjärta symboliserar kärlek och omtanke – vilket hela denna satsning handlar om. Att visa omtanke genom att hålla avstånd för att minska smittspridningen. Dessutom bidrar parkerna till att skapa en härlig sommarkänsla i Sollentuna säger, Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande i Sollentuna kommun.

Färgerna som används är självklart miljövänliga. 

Total
0
Shares