Världens vackraste musikalmusik – med en touch av Streisand

Kom till Stallbacken kultur och lyssna på världens vackraste musikalmusik – med en touch av Streisand. Malena Tuvung sjunger och Carina E. Nilsson spelar piano.

Malena Tuvung

Malena Tuvung är utbildad vi Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och är en meriterad sångerska och musikalartist. 

Hon har en bredd i sitt artisteri och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera.

I krogshower både utomlands och i Sverige har hon fått utnyttja sin musikaliska bredd och sitt röstomfång till max och blandat genrer friskt i allt från musikal och visor till soul, pop och rock. I dessa sammanhang har hon också fått chansen att hylla några av vårt tids största sångerskor som tex Whitney Houston, Barbra Streisand, Cher, Lady Gaga och Celine Dion för att nämna några. 

Malena har medverkat i flertalet musikaler runt om i landet och gjort flera stora roller bl a i ”Fame” , ”Grease”, ”Jekyll & Hyde” mfl. 

Det har blivit många produktioner på GöteborgsOperan däribland ” My Fair Lady ” ,”Mary Poppins” , ” Romeo&Julia” , ”West Side Story ”, ” Crazy For You ” och Mozarts opera Trollflöjten. 2009 gjorde hon huvudrollen i musikalen ”Cats” på Cirkus i Stockholm och sjöng där en av musikalhistoriens största hits genom tiderna ”Memory”. Den fick hon även framföra i SVT:S Allsång på Skansen. I somras sågs hon i konsertversionen av ” Jesus Christ Superstar ” på Dalhalla.

I höst medverkar hon i succé-föreställningen ”Från Broadway Till Duvemåla” som åker på turné genom hela landet. Malena är även aktuell med den egenskrivna föreställningen ” Evergreen- En hyllning till Barbra Streisand” 

Carina E. Nilsson

Carina E. Nilsson är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg med piano som huvudinstrument. 

Hon gjorde sitt första framträdande redan som treåring och sedan dess har musiken varit en stor del av hennes liv. Med över 6 000 spelningar i bagaget och drygt 250 framträdanden per år inom ett antal olika genrer, är Carina utan att överdriva en av landets mest anlitade och uppskattade pianister och kapellmästare, nu senast på ”Jesus Christ Superstar” på Dalhalla och i höst på rikstäckande turné med succén ”Från Broadway till Duvemåla” som nu är ute på sin tioende säsong.

Lunchprogram

Varmt välkomna till Lunchprogram på Stallbacken kultur!

Stallbacken kultur bjuder på ett spännande lunchprogram på torsdagar kl. 13.00-13.40.

Fri entré, med anmälan.

22 september 2022

 Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42 13:00 – 13:40


Total
0
Shares